Actualidad HM
Nou Laboratori Anàlisis Clíniques | HM Delfos

Es posa en marxa el nou Laboratori d’Anàlisis Clíniques de l’Hospital HM Delfos

12/04/2019 12:00

L'Hospital HM Delfos acaba d'inaugurar les noves instal·lacions del seu Laboratori d'Anàlisis Clíniques. Aquest nou servei assistencial amb el que compta el centre hospitalari està dotat de la última tecnologia i, en ell desenvolupen la seva tasca un equip de professionals altament qualificats que ofereixen al pacient un servei integral i de qualitat.

​Aquest nou Laboratori està destinat a l'anàlisi de proves biològiques i d'altre tipus de mostres que es deriven del funcionament de centre hospitalari. El fet que el Laboratori es trobi a les mateixes instal·lacions de l'Hospital HM Delfos contribueix a la millora dels serveis assistencials de l'hospital i a oferir la màxima qualitat assistencial als pacients. 

El Laboratori d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital HM Delfos compta amb la última tecnologia que permet un ràpid diagnòstic, pronòstic, teràpia mèdica i prevenció de malalties. A més, està en constant coordinació amb totes les unitats mèdiques de l'hospital i treballa en xarxa amb la resta dels laboratoris i centres mèdics que conformen HM Hospitales. 


L'Horari d'extraccions del Laboratori HM Delfos será de dilluns a divendres de 8:00h a 13:00h.To Top