‘Lectures de Benestar’, una iniciativa per amenitzar l’estada dels pacients

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, la qual coincideix amb el Dia Internacional del Llibre, HM Hospitales posa en marxa la iniciativa “Lecturas de Bienestar”, la qual té com a objectiu millorar l’experiència dels pacients i amenitzar el seu període d’espera a tots els centres del Grup a través de lectures orientades a la salut i al benestar personal.

Per dur a terme aquesta acció literària, HM Hospitales compta amb la col·laboració de Plataforma Editorial, entitat que ha facilitat una selecció de textos enfocats a la salut infantil i adulta que es podran llegir a les sales d'espera pediàtriques i d'altres especialitats als hospitals del Grup. A través d'un codi QR, els pacients i els seus familiars tindran accés de manera gratuïta a contingut addicional als textos de la campanya.

Igualment i com a part d'aquesta mateixa acció, també es repartiran llibres a pacients hospitalitzats a diversos centres d'HM Hospitales.

El Dr. Juan Abarca Cidón, president d'HM Hospitales, afirma que “la lectura és una molt bona manera d'evadir-se i cultivar la ment. Per nosaltres, és un plaer poder col·laborar amb empreses compromeses amb la societat com Plataforma Editorial en aquest tipus d'iniciatives, ja que contribueix amb el nostre compromís per millorar l'experiència dels nostres pacients i millorar el benestar facilitant l'hàbit de la lectura”

Per la seva banda, Jordi Nadal, Editor i Fundador de Plataforma Editorial declara que “una de les missions que més ens omple de satisfacció com a editorial és el compromís que hem mantingut des de la nostra fundació l'any 2007 de fomentar la lectura de llibres que veritablement importen: aquells que millorin la vida de les persones, enforteixin la seva salut física, mental i emocional, així com la de les seves famílies, contribuint al benestar integral de tots. Iniciatives com la present, per Sant Jordi en col·laboració amb HM Hospitales, són el tipus d'accions que millor ens permeten complir aquesta missió, omplint-nos d'il·lusió i motivant-nos a continuar creant llibres amb autenticitat i sentit”.


Lectures de Benestar

Quatre són els títols que formaran part d’aquest projecte que es posarà en marxa a les sales d’espera. ‘El cerebro del niño explicado a los padres’, escrit per Álvaro Bilbao, sintetitza els coneixements que la neurociència ofereix els pares i educadors, amb la finalitat que puguin ajudar els nens a assolir un desenvolupament intel·lectual i emocional ple, mentre que ‘Madres Mamíferas’ d’Eva Millet planteja una sèrie de qüestions relacionades amb la criança i mostra com fugir de les etiquetes per viure amb una maternitat més relaxada. Per la seva banda, ‘Aprende a descansar,’ escrit per Jana Fernández, explica el mètode de les 7D per tenir cura del benestar físic, mental i emocional. Finalment, a “Cómo cuidar la salud emocional” la seva autora Eva Bach reflecteix una guia per aprendre a escoltar, expressar i integrar els sentiments amb orientacions i exemples pràctics per a totes les edats.

DIA DE SANT JORDI - LECTURES DE BENESTAR
To Top