HM Hospitales, nou proveïdor mèdic oficial de la Federación Española de Baloncesto

El Dr. Juan Abarca Cidón, president d’HM Hospitales, i Jorge Garbajosa, president de la Federación Española de Baloncesto (FEB) han signat el conveni de col·laboració pel qual el Grup hospitalari esdevé Proveïdor Mèdic Oficial de la Federación Española de Baloncesto fins el 2025

Madrid, 21 de febrer de 2023. La Federación Española de Baloncesto fa 100 anys el proper 31 de juliol, i comptarà amb HM Hospitales com a Proveïdor Mèdic Oficial en l’any del seu Centenari. L’acord, rubricat pels presidents Dr. Juan Abarca Cidón i Jorge Garbajosa, té una duració fins l’any 2025. En aquest període de temps, les Seleccions Espanyoles disputaran la Copa del Món 2023, l'EuroBasket Femení 2023, els Jocs Olímpics de París 2024 i els dos Europeus, Masculí i Femení, de 2025.

L'acord preveu que HM Hospitales serà el responsable de les revisions mèdiques i la cobertura sanitària dels jugadors, jugadores i cos tècnic de les Seleccions Espanyoles de Bàsquet.

El president d'HM Hospitales, Dr. Juan Abarca Cidón, ha destacat durant la presentació d'aquest acord que “cuidar la salut forma part de l'ADN d'HM Hospitales, per la qual cosa és un enorme orgull que ara també tinguem cura de la salut de tots els esportistes que conformen la família de la Selecció Espanyola de Bàsquet, que és un exemple de treball en equip, sacrifici i esforç, valors que també atresoren tots els nostres professionals. Estic segur que la relació entre la Federación Española de Baloncesto i HM Hospitales serà molt interessant i enriquidora per a les dues parts”.

Jorge Garbajosa, president de la FEB, ha recalcat l'especial il·lusió que li suposa comptar amb un nou company de viatge l'any del Centenari. Un moment important per a la institució, ple de reptes esportius i que l’hem començat com a número 1 del rànquing FIBA. Un camí il·lusionant en què comptarem amb el suport i la implicació d’HM Hospitales, empresa líder al seu sector i que comença aquesta col·laboració demostrant la seva il·lusió per unir objectius amb nosaltres. Per a la FEB, és important comptar amb un soci de confiança en un tema tan important com és la salut dels nostres jugadors”.

El debut d'HM Hospitales com a proveïdor mèdic oficial de la FEB es materialitzarà en les properes trobades de la selecció absoluta masculina, que se celebraran a Reykjavík davant d'Islàndia el dijous 23 de febrer i a Càceres davant d'Itàlia el diumenge 26 de febrer. Les dues trobades són classificatòries per a la Copa del Món 2023, que tindrà lloc a les Filipines, el Japó i Indonèsia entre el 25 d'agost i el 10 de setembre, torneig pel qual Espanya ja està classificada.NP HM HOSPITALES, NUEVO PROVEEDOR MÉDICO OFICIAL DE LA FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE BALONCESTO (Cat).docx

NP Acuerdo FEB
To Top