La Dra. Lidón Millá, nova directora territorial d'HM Hospitales a Catalunya

Barcelona, 10 de gener de 2023.- La Dra. Lidón Millá Rallo ha estat nomenada nova directora territorial d’HM Hospitales a Catalunya. Amb una experiència de més de 20 anys en la gestió sanitària privada, assumeix el càrrec amb l'objectiu d'apuntalar l'estratègia del Grup en aquesta comunitat autònoma i donar una empenta definitiva a tots els projectes que té en marxa.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1996, es va especialitzar en Radiodiagnòstic (actualment Diagnòstic per la Imatge) i va realitzar la Residència a Mútua de Terrassa. Tot i així, aviat va enfocar la seva trajectòria professional cap a la gestió en acceptar la responsabilitat de Cap de Servei a CRC Corporació Sanitària per coordinar les seves unitats de negoci a la província de Tarragona, concretament a l'Hospital Universitari de Reus, Hospital de Mora d'Ebre, Hospital d’Amposta i CMQ.

Va romandre en aquesta empresa ocupant diferents càrrecs fins al 2015 quan va fitxar per Quirónsalud com a directora mèdica de Privats de l'Hospital Universitari Sagrat Cor. Poc després, va ser nomenada directora de Desenvolupament de Negoci de l'Hospital General de Catalunya, l'Hospital Universitari Sagrat Cor i l'Hospital QS Vallés i, el 2018, va assumir la direcció i gerència de l'Hospital Quirónsalud Vallés. Aquesta progressió a la seva carrera es va veure afavorida pels cursos de formació específica en gestió sanitària a ESADE (2017) i IESE (2021).

Per a la Dra. Lidón Millá, el projecte d'HM Hospitales a Catalunya és “enormement atractiu, ja que es tracta d'un grup que basa la seva assistència clínica en una gran qualitat, aborda l'alta complexitat i s'orienta fonamentalment cap al pacient, a qui posa al focus per oferir-li una atenció integral i multidisciplinària” i explica que “per mi, constitueix un repte professional poder treballar de manera coordinada no només amb els equips de professionals d'un únic centre, sinó de tota una àrea sanitària”.

En aquest sentit, la Dra. Millá ja té clares quines seran algunes de les seves prioritats. La millora del posicionament de l'activitat clínica i, concretament, de les Urgències de l’Hospital HM Nou Delfos de Barcelona, la consolidaciód’HM Nens com a hospital monogràfic infantil privat de referència i de la seva Obra Social i el desenvolupament de nous projectes científics i formatius en són algunes.

A més, la renovació de l'Hospital HM Sant Jordi prevista perquè comenci aquest any serà una de les pedres angulars dels primers mesos del seu mandat. La Dra. Millá es mostra molt satisfeta de poder “fer realitat aquest projecte que fa tant de temps que espera el barri de Sant Andreu, ja que suposarà un abans i un després per als seus veïns. Ja no s'hauran de desplaçar, ja que disposaran d'un centre hospitalari de proximitat, equipat amb tecnologia d'última generació i que oferirà diagnòstic i tractament a totes les especialitats”.

Un altre dels aspectes que li desperten més interès és el científic i el formatiu. Els plans del Grup en aquests àmbits són “molt interessants i també suposaran un canvi en el concepte que es té de la sanitat privada. L'inici d'assajos clínics enfocats al tractament personalitzat de tumors o el desenvolupament de teràpies innovadores en malalties fins ara amb un abordatge difícil com és el cas de l'epilèpsia, d'una banda, i la posada en marxa de formacions per als nostres professionals i els joves universitaris, de l'altra, ens permetran fer créixer HM Hospitales a Catalunya i fer que la seva marca sigui un reclam, tal com ja ho és a la resta de les comunitats on és present”.



NP Dra Lidón Millá
To Top