HM Hospitales entra per primera vegada entre les 100 empreses espanyoles amb millor reputació

HM Hospitales aconsegueix una fita històrica quant al reconeixement i visibilitat per la qual és valorada per altres companyies i la societat en situar-se per primera vegada entre les 100 empreses espanyoles amb millor reputació del prestigiós ‘Merco Empresas y Líderes 2024’. Aquest rànquing, que s'ha fet públic avui, avalua la reputació corporativa i la funció directiva a Espanya i és considerada la classificació de referència a ambdós camps.

D'aquesta manera, HM Hospitales reforça la seva posició com una de les principals empreses sanitàries del país en assolir el lloc 84 i situar-se, un any més, com la quarta empresa sanitària amb més reputació. Aquest reconeixement subratlla l’esforç continu de l’organització per oferir serveis sanitaris d’alta qualitat i complexitat, amb la millor tecnologia possible i conformat per grans professionals compromesos amb la cura de la salut. La inclusió d’HM Hospitales consolida el Grup com una entitat de referència al sector sanitari espanyol.

De la mateixa manera, el president del Grup, el Dr. Juan Abarca Cidón, també ha aconseguit una significativa millora en les seves posicions dins del prestigiós ‘Merco Empresas y Líderes 2024’. En concret, el Dr. Abarca ha ascendit de la posició 44 a la 36 al rànquing de líders corporatius, aconseguint situar-se com el principal executiu sanitari espanyol.


Veu autoritzada

Aquest avanç significatiu reflecteix la seva creixent influència i reconeixement en el sector de la salut, on és àmpliament valorat com una de les veus més autoritzades i ponderades. La seva dedicació en la defensa del pacient i la sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut (SNS) promovent el valor de la sanitat privada com a part fonamental del mateix, li ha comportat una reputació creixent.

"És un honor ser reconegut a l'índex Merco en un lloc rellevant, encara que la meva principal motivació és la defensa dels interessos dels pacients en un moment especialment clau, ja que travessem un període d'absoluta redefinició de la sanitat a Espanya i al món". A més, veure HM Hospitales destacar-se com una de les empreses amb millor reputació a Espanya és recollir allò que hem estat sembrant tots el que conformem el Grup amb la nostra tasca, oferint als pacients la millor qualitat assistencial possible i continuant essent una força positiva en la cura de la salut dels ciutadans del nostre país", va destacar el Dr. Abarca.

L'elaboració de Merco ha estat realitzada per Anàlisi i Investigació, primer institut espanyol d'investigació de mercats, i la metodologia per a l'elaboració del rànquing d'empreses amb més reputació ha estat objecte de revisió independent per part de KPMG d'acord amb la norma ISAE3000.

To Top