HM Hospitales situa quatre dels seus centres en el ‘World’s Best Hospital 2024’ d’Espanya elaborat per la revista Newsweek

Un any més, HM Hospitales torna a gaudir d'una posició privilegiada al llistat espanyol dels 'World's Best Hospital 2024', què elabora la revista Newsweek, en tornar a situar quatre dels seus centres hospitalaris en aquest rànquing, el qual ofereix anualment un llistat dels 100 millors del país entre la sanitat pública i privada. En concret, HM Hospitales ha situat l'Hospital Universitario HM Sanchinarro (15è), l'Hospital Universitario HM Montepríncipe (42è), l’Hospital Universitario HM Madrid (55è) i l'Hospital HM Nou Delfos (88è).

“La inclusió de tres dels nostres centres de la Comunitat de Madrid i un de Catalunya a aquest prestigiós rànquing és un reflex de la capacitat dels nostres hospitals i els nostres professionals per oferir la millor qualitat assistencial possible als nostres pacients. Aquest rànquing, elaborat per qüestionaris de sanitaris, té a més un doble valor perquè es compon a través d'enquestes de sanitaris aliens a la nostra organització”, destaca el Dr. Juan Abarca Cidón, president d’HM Hospitales.

Als tradicionals bons resultats d’HM Sanchinarro i HM Montepríncipe, que sempre es posicionen destacadament en aquest tipus de classificacions juntament amb la presència del primer i històric centre del Grup HM Madrid, mereix una menció especial el resultat obtingut per HM Nou Delfos, el nostre hospital de referència a Catalunya, que amb aquest resultat millora sis posicions el segon any que ha entrat a formar part del 'World's Best Hospital 2024' de Newsweek. "Aquest fet avala i reforça l´aposta corporativa de renovació d´instal·lacions, equips i tecnologia, que el situen ja com un centre de referència a la sanitat privada a Barcelona", destaca el Dr. Juan Abarca.

Newsweek i la signatura de dades global Statista presenten aquesta llista que també té el seu reflex mundial en el qual s’inclouen més de 2.300 hospitals de 28 països. De fet, fan una anàlisi global de la situació de la sanitat en general que reconeix que “els hospitals s'enfronten a costos creixents, poblacions que envelleixen i una força laboral mèdica esgotada per lluitar contra una pandèmia global”. Tot i així, destaca que “els millors hospitals del món atrauen constantment les millors persones i brinden els millors resultats per als pacients”.


Madrid, 28 de febrer de 2024To Top