Antoni Garrell i Guiu, nou President d'HM ESTE S.L.

HM Hospitales vol posar en coneixement de l’opinió pública el recent nomenament del Sr. Antoni Garrell i Guiu com a nou president de la societat HM Este S.L., que és l'entitat encarregada d'operar els centres i hospitals del Grup a Catalunya.

Aquesta designació respon als objectius plantejats dins el Pla Estratègic del Grup HM per a la comunitat catalana, que aposten per la consolidació i creixement de la seva xarxa assistencial tal com es porta executant des de l'any 2018 en el qual HM Hospitales s'instal·la a la Ciutat Comtal amb l'adquisició de l'Hospital HM Delfos.

D. Antoni Garrell i Guiu, actual membre del Consell d'Administració de la Societat, assumeix així aquesta nova responsabilitat amb l'objectiu d'aprofundir en tasques associades a la representació institucional, així com col·laborar en la posada en valor i disseny del pla d'expansió del Grup HM en aquesta comunitat.

D. Antoni Garrell i Guiu és enginyer industrial i especialista en la gestió de la innovació i economia del coneixement. Va ser fundador de 'Cercle per al Coneixement' i director general de la Fundació FUNDIT dedicada al Disseny i la Innovació de base tecnologia i titular de l'Escola Superior de Disseny de Sabadell.

COMUNICADO DE PRENSA ANTONI GARRELL (Cat).pdf

Antoni Garrell i Giu_HM Este
To Top